JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео

Míg a hagyományos, általánosan elterjedt ultrahangos képalkotás ún. beamformer technológiával dolgozik, 1999 óta az innovatív Zonare (USA) cég alapjaiban új képalkotási eljárást fejlesztett ki, és fejleszti tovább máig is a Mindray cég szárnyai alatt.

 

ZST Tympanon

Hagyományos (Beamformer based)

Elektronikus hardver alapú

Hosszadalmas a továbbfejlesztése

Sorról-sorra történő időigényes képpont letapogatás

A visszatérő ultrahang hullámok nagyrésze nem használt

 

ZST+

Szoftver bázisú

Könnyű fejlesztési lehetőség

Zónánkénti gyors adatbeolvasás – 10-szer gyorsabb

A visszatérő ultrahang információ csaknem teljes egészében tárolt, és felhasznált

 

 

Klinikai előnyei:

  • Nincs szükség a fókusz állításra, mert a megjelenített kép teljes tartományában fókuszált.
  • Az aktív képtartomány teljes területén egyenértékű klinikai információ keletkezik. A ZST+ technológián alapuló készülék számára a korpulens beteg nem jelent lényegesen nagyobb kihívást.
  • A visszavert ultrahang hullámok túlnyomó többsége (90%) beolvasásra, tárolásra kerül, melyet a számítási algoritmus a képalkotáshoz felhasznál.
  • A gyors adatbeolvasás következményeként a páciens és a vizsgáló véletlen mozgása kevésbé rontja a képtartalom-bizonyosságot.
  • Kontrasztanyagos vizsgálat esetében, amikor a mikrobuborékok élettartama rövid, különösen előnyös, hogy a teljes adatmennyiség beolvasása hamar megtörténik, amikor még a mikrobuborékok nagy koncentrációban jelen vannak.
  • A hangsebesség kompenzáció nem egy átlagolt faktorban jelenik meg, arra a képalkotási terület részleteiben is lehetőség van.
  • Többszörösen elvégezve az algoritmizált kiértékelést, még pontosabb klinikai információhoz jutunk, mivel az az eredeti adatokon alapul. (HD Scope)
  • HD Scope

 

Az szonoelasztográfia egy új eljárás, melynek során az UH-val végzett vizsgálat a szövet normál állapotában és enyhe nyomás alatt is megtörténik, majd ezt követően számítógép veti össze a két sonogramot és egy ún. elasztogram-ot állít fel, ahol a lágy szövet világos, a kemény szövet sötétebb színnel ábrázolódik. A szonoelasztográfia hatékonyan alkalmazható az orvosi diagnosztikában is, hiszen a legtöbb szöveti elváltozás a szervek elasztikus tulajdonságainak, praktikusan szólva keménységének, megváltozásával jár.

ELasto

Felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az „Elfogadom” gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.