JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео

SZAKMAI ANYAGOK

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/yK20m-OfYeE" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

 

Az szonoelasztográfia egy új eljárás, melynek során az UH-val végzett vizsgálat a szövet normál állapotában és enyhe nyomás alatt is megtörténik, majd ezt követően számítógép veti össze a két sonogramot és egy ún. elasztogram-ot állít fel, ahol a lágy szövet világos, a kemény szövet sötétebb színnel ábrázolódik. A szonoelasztográfia hatékonyan alkalmazható az orvosi diagnosztikában is, hiszen a legtöbb szöveti elváltozás a szervek elasztikus tulajdonságainak, praktikusan szólva keménységének, megváltozásával jár.

ELasto

Az intenzív ellátás területén rendkívül  magas a kórházi fertőzések kockázata.

SIlverKnight

Az alábbi videót érdemes megtekinteni azoknak akik szeretnék megérteni az endoszkópos ultrahang (EUS) vezérelt vékonytű-aspiráció (FNA) lényegét.

ASV

Az összes Hamilton Medical lélegeztetőgép tudja az intelligens Adaptív Légzéstámogatás (ASV®) üzemmódot. Az ASV folyamatosan alkalmazkodik a légzésszámhoz, a légzéstérfogathoz, valamint a légzési időtartamhoz a beteg tüdejének mechanikája és a légzés ereje alapján. Az ASV minden egyes légzéskor, 24 órán keresztül, intubálástól extubálásig szükség szerint módosítja a lélegeztetést. 

Forgalmazott termékeink gyártói

Felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az „Elfogadom” gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.