JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео

Híreink

Az Anamed Kft. vette át a német medin csecsemő lélegeztető gépek hazai forgalmazását. 

A medin termékei kíválóan illeszkednek az Anamed Kft. intenzív ellátással foglalkozó termékportfoliójába. 

https://www.medin-medical.com/en/

 

Évente mintegy 25 ezer ember hal meg hirtelen szívmegállás miatt, és az esetek 90 százalékában ez elkerülhető volna. Portfoliónkban megjelent a Mindray gyártó vadonatúj automata, közterületre kihelyezhető defibrillátora.

 

AED defi

A TwinStream™ az első microprocessor vezérelt, Superimposed High-frequency Jet lélegeztetést (nagyfrekvenciás és a hagyományos lélegeztetés egyidejű megvalósítása) alkalmazó készülék, amely egy fontos, új módszert jelent a jet lélegeztetési technikában.

 

Carl Reiner logo

A Mindray új DC-30 ultrahang készüléke már olyan tulajdonságokat is magában foglal amiket eddig csak a felső kategóriás készülékekben láthattunk.

4D képalkotás, szonoelasztográfia és kardiológiai bővíthetőség igazán egyedivé teszi a készüléket a kategóriájában. A DC-30-al rendkívül kedvező áron tudunk kínálni megoldást magán vagy kórházi osztályok számára.

DC 30a

 

Új betegőrző monitor család 1

BeneVision úgy lett megalkotva, hogy kielégítse a felhasználó összes klinikai igényét.  A jövő betegőrző monitorát megalkotó Mindray, ismételten a versenytársak előtt haladva megmutatja,hogy hogyan képzeli el a jövő egészségügyi szakembereit támogató eszközöket. Részleteket a Mindray BeneVision N22/N19-ről hamarosan a betegőrző monitorok termékoldalunkon talál. 

Forgalmazott termékeink gyártói

Felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az „Elfogadom” gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.