JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео

Híreink

A Mindray új DC-30 ultrahang készüléke már olyan tulajdonságokat is magában foglal amiket eddig csak a felső kategóriás készülékekben láthattunk.

4D képalkotás, szonoelasztográfia és kardiológiai bővíthetőség igazán egyedivé teszi a készüléket a kategóriájában. A DC-30-al rendkívül kedvező áron tudunk kínálni megoldást magán vagy kórházi osztályok számára.

DC 30a

 

Új betegőrző monitor család 1

BeneVision úgy lett megalkotva, hogy kielégítse a felhasználó összes klinikai igényét.  A jövő betegőrző monitorát megalkotó Mindray, ismételten a versenytársak előtt haladva megmutatja,hogy hogyan képzeli el a jövő egészségügyi szakembereit támogató eszközöket. Részleteket a Mindray BeneVision N22/N19-ről hamarosan a betegőrző monitorok termékoldalunkon talál. 

Új Mindray ultrahang

A DC-60-nal, a Mindray legújabb ultrahang készülékével frissül az ANAMED kft. ultrahang termékköre. A készülék nem csak a kiváló képminőségével és könnyű kezelhetőségével válhat igazán elismerté, hanem az olyan további egyedi funkcióival, mint a beépített WIFI, az intelligens gesztust felismerő érintőképernyő és a 4D bővíthetőség. További részleteket a készülékről az ultrahang diagnosztikai termék oldalunkon talál.  

Forgalmazott termékeink gyártói