JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
Az online ajánlatokban látható termékekre vonatkozó kereskedelmi feltételek

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya az ANAMED Kft. kizárólagos tulajdonában álló és általa működtetett www.anamed.hu elnevezésű weboldal online ajánlatok cím alatt megtalálható összes termék. A megvásárolni kívánt termék főbb jellemzőit az adott termékhez kapcsolódó ismertető leírások tartalmazzák. Az online ajánlatokban szereplő termékek árai nem tükrözik a weboldalon szereplő, más hasonló megjelenésű és nevű termékek árait Az online ajánlatok közt olyan egyedi ajánlatokat talál, amik egy konkrét termékre, vagy egy adott konfigurációjú termékre vonatkoznak. Ezek a termékek lehetnek használtak, (amelyet az ajánlat mellett ilyen esetben feltüntetünk), vagy egy-egy adott raktári termék, melyet speciális áron kínálunk megvételre. Az On-line ajánlatok között szereplő termék megrendelésével a megrendelő kifejezetten elfogadja az ezekre vonatkozó kereskedelmi feltételeket.

Vételár, fizetési feltételek

A feltüntetett árak nettó árak, azokat a hatályos jogszabályok szerinti forgalmi adó terheli. A rendelés akkor válik elfogadottá, ha azt az ANAMED Kft. a megrendelést követően visszaigazolja.

Fizetési mód

Az online ajánlatokban szereplő termékeket a vásárló a teljes bruttó vételár előre utalásával tudja kifizetni. (K&H Bank Zrt, 10402283-50526766-72691008)

Termék átvétele

Az online ajánlatokban szereplő termékek nem minden esetben elérhetőek raktárról. A termék átvételének lehetséges időpontjáról a visszaigazolásban tájékoztatjuk a kedves vásárlót.  Az megrendelt árú átadása, átvétele az ANAMED Kft. telephelyén történik: 1144 Budapest, Kőszeg u. 25. -1. szint(nyitva tartása: H-P 08:30-16:00)

Garancia

Az online ajánlatokban szereplő termékekre az ANAMED Kft. 12 hónap garanciát biztosít, amely az ANAMED Kft. telephelyén érvényesíthető 1144 Budapest, Kőszeg u. 29. (nyitva tartása: H-P 08:30-16:00).

 
 

Forgalmazott termékeink gyártói

Felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat (sütiket) tárol a készülékén és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az „Elfogadom” gombra. Részletesebb információt Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál.